Site de prezentare

Site Web

Aveti nevoie de un site web de prezentare sau doriti doar cateva pagini pentru a fi prezent in spatiu virtual? Noi va putem ajuta in alegerea domeniului, gazduirea site-ului si nu in ultimul rand realizarea lui.

Daca doriti sa creati un site mai putin costisitor, puteti alege una din platformele cele mai folosite WordPress, Joomla. Platforme ce va vor ajuta in viitor sa va modificati datele din site, poze, text, etc. fara a avea nevoie de cunostinte de programare sau apela la o alta persoana sau programator.

Putem sa va cream un design personalizat pe una din aceste platforme, sa vi-l optimizam pentru o mai buna indexare si o navigare cat mai usoara.

Este indicat ca atunci cand hotarati sa realizati un website de prezentare pentru compania Dvs. sa intelegeti foarte bine ca structura SEO corecta a paginilor din site, categoriilor, care va vor aduce o pozitie foarte buna in motoarele de cautare si totodata clienti.

Chiar daca doriti un site cu doar cateva pagini, unul din specialistii nostri SEO va vor crea o structura perfect adaptata pentru afacerea Dvs. cat si o structura usor indexabila de catre motoarele de cautare.

Va costa mai putin sa dezvoltati site-ul cu o agentie SEO, pornind de la zero, decat sa aduceti modificari ulterioare unui site existent.

Contacteaza-ne si iti vom face o oferta personalizata.