Promovare prin publicare de advertoriale pe Bloguri

Promovare prin advertoriale pe bloguriAdvertoriale pe Bloguri necesare fiecarui site de prezentare, magazin online, blog...etc. pentru o indexare cat mai buna in cautarile organice in motoarele de cautare. Fara acest tip de optimizare SEO offsite este aproape imposibil in a ocupa pozitii de top in cautari organice pentru cuvintele cheie concurentiale.

Colaboram cu sute de bloggeri si te putem ajuta sa ajungi primul in Google, Yahoo, Bing prin publicare de advertoriale pe bloguri de interes public, bloguri cu autoritate foarte buna ce iti vor propulsa site-ul in primele pozitii in Google si/sau iti vor mentine pozitiile de top in cautari organice.

Toate link-urile vor fi de tip do-follow (urmarite de robotii de indexare Google, Yahoo, Bing...etc.) link-uri ce te vor ajuta sa cresti pe SEO in cautarile organice.

Aceste bloguri nu te ajuta doar sa cresti pe partea de SEO in cautari organice in Google ci, in timp, iti vor trimite si vizitatori directi catre site-ul tau.

Tot ce ai de facut este sa ne trimiti link-urile si cuvintele cheie pentru care doresti promovare si toate grijile sunt preluate de noi.

Noi vom trimite catre bloggeri advertorialele cu link-uri pe cuvintele cheie alese si odata publicate aceste advertoriale, vei primi URL-ul (link-ul) cu advertorialul publicat pentru a-l verifica.

Costurile de publicare pe fiecare blog in parte sunt stabilite de fiecare blogger in parte, noi ne mai adaugand niciun comision ci doar intermediem (manageriem) aceasta colaborare.

Costul de manager-iere (intermediere) al agentiei noastre este de 150 euro + TVA pentru fiecare campanie in parte indiferent de numarul de bloguri alese.

Pachetul minim pentru o campanie de publicare advertoriale pe aceste bloguri este de 30 advertoriale.

Pretul pentru scriere si publicare 1 advertorial pe 1 blog este de 12 euro + TVA

Lista cu bloguri o gasesti aici

Daca doresti un pachet de advertoriale, completeaza formularul alaturat.