Servicii Email Marketing

Servicii Email marketingServicii Email Marketing, servicii complete pentru trimitere de newsletter si urmarirea rentabilitatii. Statistica completa in platforma noastra de newsletter cat si in Google Analytics.

Poti opta pentru crearea newsletter-ului si trimiterea lui de catre tine sau iti putem oferi noi acest serviciu (contra cost) de generare newsletter html si trimiterea lui. Toate newsletterele vor fi responsive optimizate pentru mobil/tableta, vizibilitate 100% pentru orice dispozitiv.

Singura ta grija fiind urmarirea rezultatelor in platforma noastra sau in Google Analytics si indrumarea noastra pentru urmatoarea trimitere.

Fiecarui link din newsletter i se vor adauga automat tag-uri de urmarire in Google Analytics, tag-uri ce iti permit o urmarire usoara a vizitatorilor si comenzilor din newsletter.

Va punem la dispozitie in cadrul platformei de trimitere newsletter un sistem de blocuri Drag and Drop pentru a va putea crea mult mai usor newsletterul dorit fara cunostinte de programare sau de alta natura.

Totodata va oferim Gratuit suportul nostru pentru crearea si trimiterea unui newsletter cu o rata foarte mare de raspuns pozitiv din partea clientilor Dvs.

Garantam succesul unei campanii de trimitere newsletter prin platforma noastra cu o rentabilitate foarte mare a investitiei.

Costurile de trimitere sunt cele mai scazute din Romania iar pentru trimiteri foarte multe, pe luna, beneficiati de reduceri considerabile.

Costurile pentru pachetele noastre de trimitere newsletter le vedeti aici.

Daca aveti orice fel de intrebari sau nelamuriri, ne puteti contacta oricand pe email sau la numarul de telefon din sectiunea contact.