Promovare site

Promovare site

Promoveaza-ti eficient site-ul pentru a castiga cat mai multi clienti online.
Agentia noastra va ajuta sa va promovati site-ul sau magazinul online prin Campanii PPC Google Adwords, Facebook Ads, Socials, Advertoriale cat si pe partea de SEO pentru a atrage cat mai multi clienti din cautarile organice.

Odata ce alegi sa colaborezi cu noi, vom elabora impreuna o strategie si vom incepe prin a-ti promova site-ul:

1. In motoarele de cautare;
2. Directoare online;
3. Social link building;
4. Platforme de Blog;
5. Advertoriale si comunicate de presa;
6. Photo Sharing;

1. Motoarele de cautare

Cea mai marea parte a traficului de pe internet este derivat din motoarele de căutare, acestea ar trebui să fie pe primul loc odata ce incepeti o promovare a site-ului online. Asigurați-va ca motoarele de cautare stiu ca exista site-ul dvs. prin trimiterea link-ului direct la ele.

Principalele motoare de cautare sunt : Google, Yahoo, Bing.

2. Directoare online

Directoarele online sunt foarte bune în cazul în care clienții potențiali apelează la ele pentru a găsi soluții de business. Adăugarea site-ului dvs. in directoare online este extrem de important, deoarece îmbunătățește foarte mult partea de SEO a site-ului.Odata ce se opteaza pentru aceasta solutie, site-ul va fi inscris manual cu toate informatiile importante legate de afacerea dvs. in categoria/subcategoria domeniului dvs de activitate. din cadrul directoarelor web, pentru o mai buna usurinta in a fi gasit de catre potentialii clienti.

Cateva exemple de directoare web : Yelp, Google Business, Yahoo Local, TripAdvisor, Yellow Pages, Super Pages

4. Platforme de blog

Platforme de blogging si site-uri de prezentare de articol, sunt un mod grozav de promovare site si SEO. Tot ce trebuie de facut este sa scriem articole originale, legate de afacerea dvs., prezentarea serviciilor/produselor in bloguri de specialitate. Aceste articole trebuiesc scrise in asa fel incat ele sa fie citite si de ce nu distribuite mai departe fara a se incerca vanzarea/marketing-ul direct, agresiv. Blog-urile și articole sunt, deasemenea, o modalitatea foarte buna de promovare a site-ului ce ne aduc si foarte multe beneficii SEO.

Exemple de bloguri : blogger, tumblr, digg

5. Advertoriale si comunicate de presa

Publicarea de advertoriale si comunicate de presa ajuta foarte mult pentru promovarea serviciilor noi ale companiei cat si pentru o promovare SEO. Prin promovarea prin aceste advertoriale si comunicate de presa puteti castiga un public online, direct focusat pentru afacerea dvs.

Exemple de site-uri : Comunicatedepresa.ro

6. Photo Sharing

În mod similar la site-uri de rețele sociale, cum ar fi Pinterest și Polyvore, site-urile de partajare a fotografiilor vă oferă posibilitatea de a afișa conținut vizual legat de afacerea dvs., și poate fi folosit si cu link-ul înapoi catre site-ul dumneavoastră. Site-uri de partajare a fotografiilor nu sunt pentru fotografi, orice afacere poate fi promovata prin aceste site-uri, pentru a posta imagini de evenimente, știri, produse si servicii noi.

Cateva dintre aceste site-uri sunt: Picasa, Flickr, Photobucket

Daca aveti deja o afacere sau doriti sa incepeti una, apelati cu incredere la noi pentru promovarea site in cel mai bun mod cu putinta.