Promovare SEO

Doresti ca site-ul tau sa apara in motoarele de cautare (Google, Yahoo, Bing ...etc.), eventual cat mai sus si chiar in prima pagina, prima pozitie? Atunci ai nevoie de o Promovare SEO adecvata site-ului tau, afacerii tale.

Aceasta promovare, optimizare SEO trebuie facuta numai dupa un audit preliminar al site-ului si ea consta in :

Promovare SEO on site
Promovare SEO off site

Prin promovare on site se creaza o structura de link-uri, pagini in site si continut de calitate, adecvat pentru domeniul tau de activitate ce ajuta motoarele de cautare in indexarea, mai usor a paginilor respective, pentru cuvintele cheie alese.

Prin promovare off site se obtin link-uri de calitate catre aceste pagini pentru a arata importanta acestora.

Garantii privind Promovarea / Optimizarea SEO a site-ului tau si ocuparea primei pozitii in Google, nu-ti putem oferi, ce iti putem garanta este ca toate paginile si structura creata cat si continutul SEO al paginilor va fi de calitate si se va indexa foarte bine in motorul de cautare Google.ro si pentru multe din cuvintele alese pot ajunge in prima pagina si de ce nu pe prima pozitie.

Tot ceea ce garanteaza pozitii foarte bune in Google.ro este munca asidua cat si rabdare, seo nu se poate face peste noapte.

Poti alege unul din pachetele noastre de promovare SEO

Doresti sa afli de ce site-ul tau nu se indexeaza asa cum ti-ai dori, sau nu se indexeaza deloc, in motorul de cautare Google? Contacteaza-ne si iti vom face o analiza sumara a site-ului si iti vom transmite primele concluzii.