Promovare PPC, Publicitate prin Google, Facebook, Instagram si TikTok

Promovarea PPC (Pay-per-click) reprezintă o formă de publicitate online în care advertiserii plătesc pentru fiecare clic pe anunțul lor afișat pe motoarele de căutare sau pe alte platforme digitale. Aceasta poate fi o metodă eficientă de a atrage traficul către un site web și de a genera conversii, iar anunțurile PPC pot fi gestionate prin intermediul platformelor publicitare, cum ar fi Google Ads sau Facebook Ads.

Ai o afacere de succes sau doar vrei sa incepi una!?

Noi te putem ajuta in ambele cazuri, sa-ti cresti numarul de clienti cat si venituri, sau sa pornesti o afacere profitabila inca din primele zile.

Pay-per-click (PPC) este un model de publicitate care le permite agenților de publicitate să plaseze anunțuri pe o platformă publicitară și să plătească gazda platformei atunci când se face clic pe anunțul lor.

Scopul anunțului este să conducă utilizatorul care dă clic către site-ul web sau aplicația agentului de publicitate, unde utilizatorul poate finaliza o acțiune valoroasă, cum ar fi achiziționarea unui produs.

Cuvintele cheie și anunțurile simple, imagini si video sunt fundamentul publicității în motoarele de căutare, platformele sociale si nu numai. Anunțurile dvs. vor apărea pentru anumite cuvinte cheie pe care le selectați, dupa anumite audiente si multe alte criterii in functie de obiectivele urmarite. Acesta este ceea ce înseamnă publicitatea PPC în motoarele de căutare, platformele social, email marketing...etc. În esență, doriți ca anunțul dvs. să apară de fiecare dată când cineva introduce, să spunem, cuvântul "instalator" pe Google, sau anumite servicii pe Facebook, Instagram sau TikTok.

Pentru a reuși, trebuie să creșteți gradul de cunoaștere a mărcii dvs. ca o afacere mică. Dacă doriți ca clienții dvs. să vă iubească site-ul, trebuie să depuneți eforturi pentru a-l crea. Găsirea clienților țintă este cea mai importantă parte a acestui efort. Cu publicitatea PPC, puteți face exact asta.

Motoarele de căutare sunt platforme gazdă populare, deoarece permit agenților de publicitate să afișeze anunțuri relevante pentru ceea ce caută utilizatorii.

Serviciile de publicitate precum Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, TikTok Ads funcționează cu licitare în timp real (RTB), în care inventarul publicitar este vândut într-o licitație automată privată, folosind date în timp real.

Publicitatea PPC se poate face prin mai multe canale, cum ar fi :
- campanii de promovare PPC / CPC (Cost Per Click) in care platesti doar daca cineva da clic pe reclama ta si intra pe site.
- email marketing (newsletter)
- SEO publicare de comunicate de presa si advertoriale.

Campanii de promovare CPC

Costuri si detalii realizare Campanii PPC Google Ads ;
Costuri si detalii realizare Campanii PPC Facebook Ads ;
Costuri si detalii realizare Campanii PPC Instagram Ads ;
Costuri si detalii realizare Campanii PPC TikTok Ads ;
Costuri si detalii realizare Campanii PPC Pachet : Google Ads, Facebook Ads si Instagram Ads ;

Email Marketing

Platforma Newsletter - ofera cea mai buna rata de conversie.

Comunicate de presa

Comunicate de presa ce ajuta la o indexare rapida a site-ului si cresterea numarului de clienti din cautare organica.