Promovare Instagram Ads

Instagram Ads

Dacă detineți o afacere mică sau vindeți lucruri online, știți că marketingul digital și publicitatea în rețelele sociale pot juca un rol esențial în creșterea și succesul dvs. Este o modalitate excelentă de a crește gradul de cunoaștere a mărcii, de a obține clienți noi, de a anunța produse noi și, cel mai important, de a genera venituri. Dar, având atâtea opțiuni disponibile, poate fi dificil pentru întreprinderile mici să decidă unde să facă publicitate și cum să intre în legătură cu un public care va fi interesat de produsul dvs.

Instrumentele noastre puternice de marketing fac legătura cu clienții dvs. și cu oameni ca aceștia ușor și accesibil pe platforma Instagram, fie cu imagini sau videoclipuri, pentru a stabili bugetul și programarea eficientă, astfel încât să aveți încredere că vă cheltuiți bugetul publicitar cu înțelepciune și ajungând la persoanele potrivite, la locul potrivit, la momentul potrivit.

Avantajele reclamei pe Instagram
Instagram este o aplicație mobilă de partajare a fotografiilor care oferă o oportunitate unică de a ajunge la un public, de a prezenta produse și de a construi relații într-un mod creativ, vizual. Este ideal pentru campaniile de conștientizare a mărcii și complementul perfect pentru campaniile cu răspuns direct, bazate pe conversii, pe canale precum Google, Facebook sau e-mail.

Cu 700 de milioane de utilizatori din întreaga lume (dintre care 50% urmăresc o afacere), rate de implicare pe postare mai mari decât alte platforme sociale și o valoare medie a comenzii mai mare decât Facebook, Instagram este adesea platforma de bază pentru marketerii care caută o nouă modalitate pentru a-și îmbunătăți imaginea de marcă sau de produs.

Instagram oferă aceleași instrumente de direcționare puternice care sunt disponibile în Facebook, ceea ce înseamnă că puteți profita de datele demografice și comportamentale ale Facebook și de opțiunile de direcționare pentru a vă extinde acoperirea și a intra în legătură cu un public personalizat, ținzând oamenii pe baza intereselor, cuvintelor cheie sau asemănării acestora pentru publicul dvs. principal existent. Și, spre deosebire de postările organice pe Instagram, reclamele permit adrese URL pe care se poate da clic, astfel încât oamenii să poată face clic cu ușurință pentru a vă vizita formularul de înscriere la lista de corespondență, site-ul web sau magazinul online.

Costurile pentru realizarea si administrare unei campanii Google Ads pornesc de la (pentru un site/magazin online cu buget redus si numar mic de categorii/pagini) :

1. Realizare campanie promovare Instagram Ads - 200 euro + TVA se plateste o singura data (anticipat) si consta in:
- Realizare Campanie PPC Instagram Ads (Anunturi, Remarketing, Dinamic) ;
- Creare/Setare cont Instagram Ads / Business ;
- Conectare Conturi Facebook si Instagram ;
- Verificare Coduri de urmarire Facebook Pixel;
- Creare Liste de Remarketing in functie de obiectivele urmarite;

2. Administrare lunara campanie Instagram Ads - 150 euro + TVA se plateste lunar (prima luna anticipat apoi incepand cu a 2-a luna se plateste la sfarsitul fiecarei luni de colaborare) si consta in:
- Verificare anunturi, imbunatatire/schimbare texte, poze;
- Schimbare/Modificare anunturi text, imagine, dinamice;
- Urmarire competitie si obiective propuse;
- Analiza Facebook si Google Analytics;
- Schimbari /setari constante in vederea cresterii conversiilor/obiectivelor urmarite;