Promovare Facebook Ads

Promovare Facebook AdsPromovarea prin Facebook Ads, aduce clientii mai aproape de pagina ta Social Media cat si de site-ul tau.

Facebook este rețeaua socială cu cei mai mulți utilizatori din lume, și cu cel mai mare grad de interactivitate. Daca nu ai o pagină de Facebook, vom realiza împreuna conceptul creativ, și îl vom implementa. Paginile de Facebook sunt un instrument eficient pe care companiile îl pot folosi pentru a interacționa cu cei ce le sunt deja clienți, dar pot atrage și noi consumatori prin prezentarea inteligentă a produselor și serviciilor pe care le oferă.

Pe Facebook clic-urile pot fi uşor transformate în fani, şi fanii în clienti fideli. Utilizați anunțurile de pe Facebook pentru a evidenția ofertele speciale. Publicitatea pe facebook poate fi utilizata pentru a atrage atenția la cele mai recente oferte ale dvs .

Utilizarea Facebook pentru publicitate vă poate ajuta să promovati o pagină, app, sau chiar un eveniment. Exercita toate opțiunile. În timp ce majoritatea canalelor de publicitate online vizează publicul dorit cu o precizie de 38%, Facebook îl vizează, în medie, cu 89%. Pe Facebook, plătești pentru ca reclama ta să ajungă numai la persoanele interesate de afacerea ta.

Facebook este cel mai mare generator de trafic către site-ul dvs. Cu ajutorul reclamelor Facebook se poate obține un randament incredibil.

În mare, Facebook Ads te ajută să ajungi la consumatorii şi potenţialii consumatori ai brandului tău, şi să îi aduci pe pagina brandului tau, să măreşti rata de engagement pentru postările pe care le faci, să generezi awareness sau să creşti vânzările.

Costurile pentru realizarea si administrare unei campanii Google Ads pornesc de la (pentru un site/magazin online cu buget redus si numar mic de categorii/pagini) :

1. Realizare campanie promovare Facebook Ads / Instagram Ads - 200 euro + TVA se plateste o singura (anticipat) data si consta in:

- Realizare Campanie PPC Facebook/Instagram Ads (creare anunturi statice cat si dinamice din feed-uri de produse/date) ;

- Creare/Setare cont Facebook/Instagram Ads ;

- Creare Feeduri de produse, setare in platforma Facebook Bussines cataloage de produse

- Verificare Coduri de urmarire Facebook Pixel ;

- Creare Liste de Remarketing in functie de obiectivele urmarite;

2. Administrare lunara campanie Facebook/Instagram Ads - 150 euro + TVA se plateste lunar (prima luna anticipat apoi incepand cu a 2-a luna se plateste la sfarsitul fiecarei luni de colaborare) si consta in:

- Verificare anunturi, imbunatatire/schimbare texte, poze;

- Schimbare/Modificare anunturi text, imagine, dinamice;

- Urmarire pozitionare/afisare anunt in Facebook/Instagram;

- Urmarire competitie;

- Analiza Google Analytics/Facebook Analytics;

- Analiza cont Facebook Ads;

- Schimbari /setari constante in vederea cresterii conversiilor/obiectivelor urmarite;

Doresti sa incepem o colaborare pentru promovare prin Facebook Ads?