Platforma magazin online

Magazin online - Platforma ecommerce

Un magazin online la cheie pentru orice domeniu de activitate pe platforma CS-Cart Professional. Un site de comert electronic cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online şi va îmbunătăti loialitatea clienţilor. Veţi vedea cât de uşor este să adăugaţi produsele in magazinul dvs., să gestionati inventarul, sa solutionati cererile de returnare şi multe alte optiuni!

Pentru a gestiona un magazin online pe platforma Cs-Cart, NU aveti nevoie de cunostinte de programare!

Odata ce hotarati sa dezvoltati un magazin online pe aceasta platforma, veti beneficia de ultimele module e-commerce de Marketing, SEO si nu in ultimul rand de usurinta de trimitere comenzi online.

Alegeti una dintre cele mai performante platforme ecommerce cu un raport Pret/Calitate imbatabil, suport tehnic excelent in administrarea si configurarea platformei.

Prin dezvoltarea unui magazin online pe aceasta platforma veti beneficia de un marketplace de unde veti putea alege diverse add-on-uri cat si posibilitatea de a dezvolta impreuna module (add-on-uri) customizate pentru afacerea site-ul, afacerea Dvs.

Magazin Online CS-Cart

Caracteristici Platforma Magazin Online CS-Cart

Platforma ecommerce completa

Gata de Start!
Cu aceasta platforma dispuneti de toate instrumentele necesare pentru un start rapid, pentru a lansa un magazin online complet in cel mai scurt timp posibil: sistemul checkout, built-in CMS, management flexibil de produs, etc.


Platforma ecommerce rapidaca o racheta!
CS-Cart este mai rapid decât majoritatea solutiilor de e-commerce de pe piata, cu nici o ajustare suplimentară necesară.
Beneficiati acum de o versiune completa si rapida.


Panou de Administrare complet

Panou de Administrare Complet!
Panoul de administrare este o adevărată bijuterie. Acesta este presărată cu caracteristici utile de e-commerce: instrumente de promovare și de marketing, integrari cu servicii de transport și de plată majore, etc.


Platforma Ecommerce Multistore

Multi-Store cu Design diferit!
Management multi-store nu a fost niciodată mai ușor. Puteți adăuga mai multe Frontend-uri (domenii) administrabile dintr-un singur Panou de administrare.
Aceste frontend-uri (site-uri) pot fi gestionate individual, fiecare având propriul sau de design, produse și clienți, sau partajarea acelorași clienți si produsele.Nu trebuie sa va faceti griji de SEO, nu veti fi penalizati de Google chiar daca aveti produsele in mai multe categorii sau frontend-uri.


Theme Editor!
Aveti posibilitatea sa va modificati Design-ul si chiar sa adaugati Design specific pentru Sarbatori, Black Friday, etc. fara a avea nevoie de cunostinte de programare.
Niciodata nu a fost mai usor sa schimbi toate culorile site-ului Dvs.


Perfect pe Mobil si Tableta!
Cu noile Template-uri Responsive Design gata cu grijile unei interfete de mobil.
Template-urile Responsive, perfect adaptate pe orice rezolutie de Mobil, Tableta sau Desktop.


Reseller Autorizat cs-cart

Reseller Autorizat CS-Cart!
Firma noastra (Net Seo Media SRL) este reseller autorizat pentru vanzare licente si dezvoltare module pentru platforma cs-cart.
Pentru mai multe informatii, module si pentru a testa platforma, va punem la dispozitie un Demo pe site-ul nostru www.cscart.ro

Porniti cu noi acest proiect pentru dezvoltarea unui magazin online si veti beneficia de asistenta specializata SEO si Marketing in a stabili structura cea mai buna a site-ului Dvs.