Platforma ecommerce Multi-Vendor, Platforma Marketplace

O platforma puternica, o platforma ecommerce dezvoltata pe platforma CS-Cart Multi-Vendor ce va permite crearea un Marketplace online fara limita de Vendori (Furnizori).

O platforma completa ce poate fi administrata de mai multi administratori desemnati de catre Master Admin.

Un administrator este capul unei piețe cu mai mulți furnizori. El sau ea controlează totul din panoul de administrare: furnizori, comenzi, venituri, plăți, aspect și multe altele. Fiind o piață cu mai mulți furnizori, adminul este ceva de genul managerului întregului eBay. Adesea, un singur administrator fizic nu poate gestiona întreaga piață online. În acest caz, administratorul principal adaugă alți administratori și le stabilește privilegii. Acesta este modul în care funcționează administrația în platforma de comerț electronic multi-furnizor.


Un vânzător online este cel care vinde pe o piață de internet. Un magazin online multi-vendor (multi-furnizor) poate avea un număr nelimitat de furnizori ce se pot administra toti intr-un singur loc. Pentru a deveni vânzător într-un centru comercial multi-furnizor (intr-o platforma multi-vendor), un candidat completează formularul de cerere, primește aprobarea administratorului și începe să prezinte produsele pe un magazin online comun. El dispune a de interfata de administrare proprie in care poate sa-si incarce produsele, stabileasca modalitate si costul de transport cat si alte privilegii setate de catre administratorul platformei Marketplace. La fel ca și pe alte magazine de tip Marketplace (eBay, emag) , fiecare vânzător de pe piață are propriul mini-magazin cu căutare, filtre, categorii și magazinul personal al vânzătorului. Furnizorii plătesc comisioane din vânzările lor și se abonează la planurile de prețuri ale furnizorilor cu taxe lunare.

5 Motive sa alegi platforma nostra Multi-Vendor pentru realizarea unui Marketplace

1.Platforma CS-Cart Multi-Vendor / Marketplace este unul dintre cele mai populare sisteme de piață din lume. Se potriveste perfect oricarui tip de afacere online - de la un mare centru comercial multifunctional la un mix de piata si o retea sociala.

2.Scriptul Multi-Vendor / Marketplace dispune de toate functionalitatile unui Marketplace. Aceasta înseamnă că magazinul dvs. online va avea toate caracteristicile necesare functionari ca si o platforma Marketplace.

3.Atunci când achiziționați pachetul dezvoltat pe Platforma Multi-Vendor Marketplace, beneficiezi de asistență tehnică gratuită timp de 3 luni. Nicio altă soluție ecommerce nu ofera acest lucru.

4.Platforma Marketplace Multi-Vendor are cele mai bogate si complete documente și tutoriale video. Veți învăța cu ușurință cum să gestionați și să configurezi platforma marketplace și totodata sa transmiti cunoștințele furnizorilor tai din platforma.

5.Oferim suport in dezvoltarea Magazinului online de tip Marketplace, chiar si dupa perioada de 3 luni.Va ajutam la configurarea platformei in functie de necesitatile voastre, dezvoltam module perfect integrate cu platforma pentru eventualele functionalitati in plus pe care vi le doriti.Detalii complete, tutoriale video, in ceea ce priveste administrarea acestei platforme Marketplace (CS-cart Multi-Vendor), gasiti aici :

Functii Admin, Functii Vendor, Mobil App, Tutoriale Video

Pentru detalii complete in ceea ce priveste costurile unei astfel de platforme va rugam sa ne contactati pe email sau telefonic.

Costul unui magazin online complet MultiVendor (Marketplace) aveti aici.

Costul unei licente Multi-Vendor CS-Cart il gasiti aici.