Pachet complet Magazin Online CS-Cart Multi Vendor

Realizare Magazin Online complet functional, pretabil oricarui domeniu de activitate, fara costuri suplimentare ascunse.

Acest pachet ecommerce contine :

1. Licenta magazin online CS-Cart Multi Vendor (licenta valabila pe viata pentru 1 domeniu cu posibilitatea de upgrade 12 Luni);

Detalii Licenta CS-Cart MultiVendor
Detalii platforma MultiVendor

2. Instalare Platforma CS-Cart Multi Vendor;
3. Configurare Platforma ecommerce CS-Cart Multi Vendor (Marketplace) (Curier Rapid, Plata Ramburs, Moneda, Limba...etc. dupa necesitatile tale);
4. Template CS-Cart Responsive ( perfect adaptabil pentru Desktop, Mobil si Tableta - vezi mai jos cele 3 Demo);
5. Pachet Module SEO (cuprinde 10 module) - Detalii
6. Pachet Dynamic Remarketing Google si Facebook (permite exportul produselor prin feed catre Google Merchant si Facebook Catalog in vederea promovarii PPC.) - Detalii
7. Suport Tehnic GRATUIT 90 zile de la realizarea magazinului (acest suport vi-l oferim pentru a va familiariza cu platforma si ajutor in crearea structurii de categorii, pagini, produse, bannere, adaugare vendori, functionalitatea platformei ecommerce CS-Cart Multi Vendor).

Cost Pachet = 1999 euro + TVA

Termen de realizare = 1 zi (o zi lucratoare calculata de la data confirmarii banilor in contul nostru si transmiterii datelor de logare de la domeniul Dvs. FTP/Cpanel)

Cum va arata magazinul tau? Vezi mai jos cele 3 Layout-uri (culorile se pot personaliza la cerere) :

Demo Magazin online 1
Demo Magazin online 2
Demo Magazin online 3

Magazinul va fi configurat cu unul din cele 3 Layout-uri cu posibilitatea de a opta oricand pentru schimbarea lui cu unul din cele 3 Demo (Demo 1, Demo 2, Demo 3). Schimbarea o puteti face din panoul de administrare al platformei.

Magazinul online va fi setat default in limba romana (sau alta limba daca se doreste) si cu o coloristica aleasa de Dvs.

*Atentie!! - Pachetul Magazin Online Complet CS-Cart Multi Vendor cuprinde toate modulele si functionalitatile conform oferta de mai sus fara niciun fel de customizare/modificari dedicate decat cele de coloristica si mici modificari de design (html/css).