Oferim Servicii SEO si Realizare Website intr-un mod profesionist!

05/06/2015
Oferim Servicii SEO si Realizare Website

NetSEO va poate ajuta cu serviciile noastre de Web Design, Realizarea de site-uri de prezentare, Magazin online, Optimizare site, Campanie CPC Google Adwords, Facebook Ads si YouTube Advertise.

Serviciul nostru de management Google AdWords permite clientilor sa se bucure de beneficiile sistemului AdWords cu costuri mai mici, rezultate mai bune, imbunatatirea ROI si creșterea profiturilor.

Fie ca vrei sa-ti deschizi o afacere sau ca detii una, este bine sa iti calculezi ROI-ul ( Return on Investment), sau rata de recuperare a investitiei. O investitie, de orice fel, va produce randamente pozitive? Si daca da, cat de mult? In orice domeniu ai activa, te va interesa dupa cat timp vei putea scoate un profit din business-ul pe care il conduci.

NetSEO se ocupa de toate aspectele legate de managementul Google AdWords prin:
- gestionarea campaniei in mod structurat
- cercetarea și optimizarea cuvintelor cheie
- crearea și extinderea de anunturi
- anularea unor anunturi si cuvinte cheie fara performanța
- administrarea contului in mod profesionist
- optimizarea și extinderea grupurilor de anunțuri
- gestionarea bugetului
- urmarirea conversiilor
- imbunatatirea scorului de calitate .

Odata ce hotarati sa dezvoltati un magazin online pe platforma Cs-Cart, veti beneficia de ultimele module e-commerce de Marketing, SEO si nu in ultimul rand de usurinta de trimitere a comenzilor online de catre clientii dvs.. Alegeti una dintre cele mai performante platforme ecommerce cu un raport Pret/Calitate imbatabil, suport tehnic excelent in administrarea si configurarea platformei.

Realizarea unui site atractiv, prietenos pentru clienti cat si pentru motoarele de căutare te va propulsa in motoarele de cautare pe primele locuri, de ce nu, chiar in pozitia 1 in Google, Yahoo, Bing etc.

Prin web design se ințelege in general realizarea de site-uri web, de la momentul conceperii structurii și interfeței grafice și pana la finalizarea programarii și introducerea propriu-zisa a datelor care alcatuiesc continutul sitului prin imagini, text, fisiere și alte elemente. Noi realizam site-ul de la stadiul de concepție grafică la programare și editare de conținut pentru SEO (Search Engine Optimization - optimizarea siturilor pentru motoarele de căutare).

Realizarea unui site web implica 3 aspecte majore:
- achiziționarea unui nume de site (domeniu web)
- gazduirea siteului pe un server (hosting)
- web designul (crearea site-ului propriu-zis)

Cea mai mare parte a traficului web este condus de marile motoare de cautare, Google , Yahoo si Bing . Desi mass-media si alte tipuri de trafic poate genera vizite spre site-ul dvs., motoarele de cautare sunt principala metoda de navigatie pentru majoritatea utilizatorilor de Internet. Acest lucru este valabil daca site-ul dvs. ofera continut, servicii, produse, informatii, sau orice altceva. Investiția în SEO poate avea o rata exceptionala de rentabilitate comparativ cu alte tipuri de marketing si promovare. SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practica aparuta in anul 1990, odata cu apariția primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie. Cu timpul, optimizarea unei pagini web a unui site a devenit necesara.

Optimizarea corectă a unui site conduce la o mai bună prezență în motoarele de căutare la căutări relevante efectuate de utilizatori, legate de informațiile, serviciile sau produsele prezentate pe site. Acest lucru conduce la mai mulți vizitatori, mai multe persoane interesate și mai multe vânzări. Însă asta nu este tot ceea ce face SEO, impactul lui fiind unul mult mai vast și mai benefic. SEO ajuta :
- motoarele de cautare sa isi faca mai bine treaba
- la reducerea cheltuielilor cu promovarea online
- oamenii sa gaseasca informațiile, imaginile, produsele de care au nevoie
- firmele mici sa concureze cu marile companii.

Efectuam cercetarile necesare intocmirii strategiei SEO prin utilizarea unor unelte specifice pentru cautarea și identificarea celor mai reprezentative cuvinte cheie pentru firma dvs. si realizam un studiu de piata asupra concurentei si strategiei acestora. Optimizarea seo nu garanteaza un numar de vizitatori, dar va pozitiona siteul in topul motoarelor de cautare.

Motoarele de cautare au alcatuit algoritmi complecsi pentru a determina locul de afisare a site-urilor, care includ:
- textul din tag-ul title
- nume de domeniu
- elementele HTML|tag-urile HTML
- frecventa unui cuvant cheie, atat in pagina cat si global
- Calitatea site-urilor de la care pleaca link-uri spre o pagina
- atributele ALT pentru imagini
- titlul link-urilor
- numarul total de hyperlink-uri de la si spre o pagina.

Serviciile nostre de link-building, se bazeaza exclusiv pe comunicate de presa, advertoriale prin acestea dezvoltam o campanie specifica fiecarei afaceri in parte. Deasemenea ne asiguram ca acele site unde publicam aceste comunicate nu sunt pe lista neagra a niciunui motor de cautare si au un page rank foarte bun. In concluzie veti obtine Back Link-uri de calitate pentru site-ul dvs.

Retelele de socializare nu inseamna SEO, ele se refera la un domeniu aparte care se cheama SMM (Social Media Marketing). Daca retelele de socializare sunt necesare pentru promovarea site-urilor dinamice (cele care adauga continut de interes zi de zi), atunci SEO (Search Engine Optimization) reprezinta optimizarea pentru motoarele de cautare, acest lucru insemnand ca SEO este pentru toata lumea si pentru orice site, fie el static sau dinamic.

Portofoliul nostru vorbeste de la sine. Am creat de la site-uri simple, la site-uri extrem de complexe, cu baze de date solide, ce pot proiecta si construi o solutie care va lucra pentru tine si clientii tai .

Pentru ca fiecare afacere e diferita, vrem si putem sa va oferim servicii seo cu rezultate unice care sa va diferentieze de ceilalti si sa va pozitioneze ca unica solutie in perceptia clientilor dvs. si doar contactandu-ne veti primi o oferta personalizata.