Magazin Online CS-Cart

Doresti un magazin online?

Magazin online

Ai ajuns unde trebuie, noi iti oferim 3 posibilitati de a-ti vinde produsele in mediul online, si anume :

1. Achizitionare platforma magazin online proprie;

2. Inchiriere lunara platforma magazin online;

3. Vanzare produse prin platforma noastra ca si Vendor;

1. Achizitionare platforma magazin online proprie

Magazin online

Doresti sa incepi o afacere in mediul online pe platforma noastra ecommerce (CS-Cart), o platforma puternica dezvoltata in mai mult de 10 ani ce se vinde pe baza de Licenta valabila pe viata.

Platforma folosita de zeci de mii de magazin online in toata lumea cat si in Romania, in care noi Net Seo Media SRL suntem distribuitori autorizati in Romania pentru vanzarea acestei platforme.

Mai multe detalii despre aceasta platforma puteti vedea si aici si costul realizarii unui magazin online pe platforma cs-cart puteti vedea aici pachetele noastre.

De ce sa alegeti aceasta platforma?

a. In primul rand este o platforma pentru magazine online completa cu un raport pret/calitate imbatabil;

b. Suport tehnic in configurarea si utilizarea ei;

c. Administrare completa, usoara, fara cunostinte de programare;

e. Module personalizate pentru vanzare online

f. Design Responsive, mobile friendly.

2. Inchiriere lunara platforma magazin onlineInchiriere magazin online

Nu dispui de suma necesara pentru realizarea unui magazin online propriu sau nu doresti o investitie intr-un magazin online, ai posibilitatea de inchiriere platforma cu optiunea ca oricand vei dori sa o achizitionezi si sa o transformi intr-o platforma proprie.

Adica vei plati lunar inchirierea ei si daca intr-o anumita perioada de timp doresti sa devina a ta pe viata, ai posibilitatea sa o cumperi la un pret avantajos.

Odata ce optezi pentru inchirierea platformei pentru magazin online, va fi gazduita pe serverul nostru pe domeniul clientului - domeniu.ro , si vei dispune de un design presetat cu posibilitatea de modificare schema coloristica.

Serverul de gazduire, este un server Dedicat optimizat si configurat pentru aceasta platforma ce ofera o viteze crescuta de navigare in platforma cu un numar mare de vizitatori online.

Platformele inchiriate beneficiaza de toate functionalitatile platformei fara a avea o restrictie in utilizare in vr-un fel.

Costul inchirierii va depinde foarte mult de numarul de produse pe care le vindeti online cat si gama de produse si va fi format din taxa de setare platforma plus un abonament lunar.

Costul de cuparare platforma va fi stabilit la inchiriere, in euro, prin intelegere contractuala si nu va exista riscul de crestere in momentul in care optati pentru acest pachet de inchiriere.

Nu vor exista alte costuri ascunse, decat cele prevazute, de la inceput, in contractul dintre parti, afla cat te costa inchirierea aici.

3. Vanzare produse prin platforma noastra ca si Vendor

Zibra - Vendori

Doresti sa vinzi produse online si nu doresti achizitionarea sau inchirierea unei platforme, o poti face ca si Vendor in magazinul nostru Zibra.ro

Ai deja un magazin online functional si doresti sa vinzi produsele si in platforma noastra o poti face fara probleme.

Magazin online cu vizibilitate foarte buna si promovare de exceptie.

Produsele se pot importa automat in platforma sau se poat adauga manual.

Acest tip de vanzare a produselor in platforma noastra NU implica niciun cost de promovare ci doar un comision din comenzile primite pe platforma. Comision negociabil, in functie de domeniul de activitate, la semnare contract.