Magazin Online CS-Cart

Magazin online

Doresti un magazin online CS-Cart?

Ai ajuns unde trebuie, noi iti oferim 2 posibilitati prin care iti poti vinde produsele in mediul online, solutii ecommerce dezvoltate pe platforma CS-Cart. 

Practic in ambele cazuri veti avea platforma Dvs. open source in care veti putea opera/modifica toate informatiile dorite (categorii, produse, pagini CMS, bannere...etc.) fara cunostinte de programare.

Prin suportul tehnic oferit gratuit de noi vei invata sa-ti administrezi magazinul online cu toate informatiile necesare. 

Noi consideram ca aceste zile de suport sunt mai mult decat de ajuns pentru a-ti administra singur magazinul, dar daca nu iti sunt de ajuns si confideri ca ai nevoie de ajutor in continuare iti putem oferi suport tehnic pe baza de abonament lunar - detalii complete suport tehnic cs-cart.

A. Realizare magazin online CS-Cart cu design si module predefinite;

B. Realizare magazin online CS-Cart cu design dedicat cat si integrari dedicate;

Platforma pe care dezvoltam acest magazin online, CS-Cart, este o platforma ce se distribuie pe baza de licenta, licenta valabila pe viata pentru 1 domeniu.

Platforma este open source si este dezvoltata de cei de la CS-Cart.com, noi fiind distribuitori autorizati pentru vanzarea de licente si dezvoltare module - Detalii

A. In acest pachet va oferim realizarea unui magazin online pe platforma CS-Cart complet ce cuprinde :

1. Licenta magazin online cs-cart (licenta valabila pe viata pentru 1 domeniu cu posibilitatea de upgrade 12 Luni) - Detalii
2. Instalare Platforma CS-Cart;
3. Configurare Platforma ecommerce CS-Cart (Curier Rapid, Plata Ramburs, Moneda, Limba...etc. dupa necesitatile tale);
4. Template CS-Cart Responsive ( perfect adaptabil pentru Desktop, Mobil si Tableta);

Cum va arata magazinul tau? Vezi mai jos cele 3 Layout-uri (culorile se pot personaliza la cerere) :

Demo Magazin online 1
Demo Magazin online 2
Demo Magazin online 3

5. Pachet Module SEO (cuprinde 10 module) - Detalii
6. Pachet Dynamic Remarketing Google si Facebook (permite exportul produselor prin feed catre Google Merchant si Facebook Catalog in vederea promovarii PPC.) - Detalii
7. Suport Tehnic GRATUIT 30 zile de la realizarea magazinului (acest suport vi-l oferim pentru a va familiariza cu platforma si ajutor in crearea structurii de categorii, pagini, produse, bannere, functionalitatea platformei ecommerce).

Detalii complete cu privire la acest pachet, pret, aveti aici

B. In acest pachet va oferim posibilitatea sa alegeti ce anume integrari doriti in magazinul online, design dedicat cat si module custom pentru platforma CS-Cart dezvoltate dupa indicatiile Dvs.

Detalii cat si preturi aproximative pentru aceasta optiune aveti aici.

In fiecare din optiunile de mai sus A si B puteti alege o licentiere de tip B2C (magazin online standard), MultiVendor (Marketplace), Ultimate (un panou de administrare si un numar nelimitat frontend-uri, frontend insemnand de exemplu domeniu.ro, net, com...etc.) sau o solutie de tip B2B (platforma Business-to-Business).

Pentru mai multe detalii, nelamuriri sau orice fel de intrebari ati avea ne puteti contacta telefonic sau/si pe email.