Inregistrare Domenii .RO

Costul serviciului pentru înregistrarea unui nume de domeniu .RO este de 8,99 € la care se adaugă TVA (19%) în valoare totală de 10,69 € pe an.

Costul serviciului de mentenanță anuală a unui nume de domeniu .RO este de 8,99 € la care se adaugă TVA (19%) în valoare totală de 10,69 € pe an.

Acest formular este pentru înregistrarea a cel mult 12 domenii noi cu urmatoarele ierarhii: .ro, .com.ro, .org.ro, .tm.ro, .nt.ro, .nom.ro, .info.ro, .rec.ro, .arts.ro, .firm.ro, .store.ro and .www.ro.
Caractere permise pentru nume de domenii ".ro":
1. Litere latine a..z;
2. Diacriticele românești ă, â, î, ș și ț (s și t cu virgulă dedesubt);
3. Cifrele arabe 0..9;
4. Semnul minus "-";
5. Un nume de domeniu nu poate începe și nu se poate termina cu caracterul cratimă "-";

6. Caracterul cratimă "-" este permis simultan pe pozițiile 3 și 4 numai dacă numele de domeniu începe cu xnDupă trimiterea formularului de înregistrare domeniu .ro la ICI - ROTLD, domeniul va fi rezervat. Domeniul va fi activat numai după confirmarea plății de către bancă. Confirm că aceasta este o comandă fermă și plata ce o voi face pe baza facturii proforme emisă de ICI este nereturnabilă după activarea domeniilor solicitate în această comandă. Factura fiscală va fi emisă în format electronic, valabilă fără ștampilă și semnătură, cf. art. 319 din L227/2015 privind Codul Fiscal și pct. 98 din Normele de aplicare.

Vă rugăm să verificați cu atenție informațiile pe care le introduceți în cererea de înregistrare înainte de trimiterea acesteia, deoarece după completare nu se mai acceptă modificarea datelor. O nouă cerere de înregistrare a numelui de domeniu .ro va fi posibilă numai după o perioadă de 32 de zile, când cererea actuală este ștearsă în mod automat, domeniul devenind liber pentru a fi înregistrat, conform regulii "Primul venit, primul servit".

Inregistreaza / Reinnoieste Domeniu


Completati doar daca optati pentru inregistrare domeniu pe Companie Comerciala