Testimoniale

NetSeo s-a dovedit un partener serios raspunzand mereu cu promtitudine la solicitarile noastre. Colaborarea buna dintre companiile noastre de pana acum ne face sa continuam si sa dezvoltam acest parteneriat de succes.

O colaborare perfecta pe o perioada foarte indelungata si pe mai multe proiecte. Recomand cu incredere!

Suntem foarte multumiti de colaborarea cu cei de la NetSeo, urmeaza sa comandam alte pachete in viitorul apropiat.

Apreciez mult faptul ca cei de la Netseo discuta mult cu clientul, uneori chiar pro bono, nu sunt repeziti, iti expun si iti explica cat mai multe variante, astfel incat sa fii total multumit. Nu lasa nimic la voia intamplarii si detaliile evidentiate de ei sunt touch-ul de care are nevoie afacerea ta .
Sunt foarte profi !

Am avut si avem in continuare o colaborare excelenta cu firma Net Seo Media. Inca de la primul telefon, echipa Net Seo Media a raspuns cu promptitudine tuturor solicitarilor noastre, ne-a ajutat in mod real in luarea celor mai potrivite decizii pentru firma noastra si rezultatele s-au vazut imediat! Persoanele din firma au fost mereu foarte amabile si profesioniste. Felicitari pentru proiectele realizate si mult succes in activitatile urmatoare!

Colaborare perfecta fara nicio problema, recomand cu placere si incredere serviciile celor de la netseo.

Am colaborat cu ei de foarte mult timp si inca mai colaboram. Sunteti cei mai buni, tineti-o tot asa!

Super baieti, raspund intotdeauna prompt la toate solicitarile pe care le-am avut si rezolva orice problema apare. La ei deviza "clientul nostru - stapanul nostru" e chiar adevarata. Mult succes!

Dupa ce am dezvoltat platforma (anvelope-roti.ro) impreuna, structura site, design si diferite functionalitati/module, am fost surprinsi placut de promptitudinea pentru rezolvare unor bug-uri cat si mici modificari fara a mai nevoiti sa platim vr-un cost suplimentar. Recomand!

Colaborare de exceptie ! Promovare , Campanie Adwords si Dezvoltare module pentru platforma e-commerce cs-cart.

Scrie o recenzie