Email Marketing

Platforma Newsletter - Email Marketing

Trimiterea de newsletter clientilor este una dintre cele mai productive activitati de marketing ce ofera o rata foarte mare de conversie.

Va punem la dispozitie o platforma intuitiva si tot suportul nostru in trimiterea unei campanii de newsletter eficient.

Vrei sa-ti trimiti singur Newsletterele?

Nimic mai simplu, ai posibilitatea sa-ti creezi singur newsletterul cu sistemul de blocuri "Drag and Drop" sau pur si simplu sa incarci copy/paste newsletter-ul tau in format html dintr-o sursa externa.

Daca trimiti deja cu o alta agentie, contacteaza-ne si poate oferta si serviciile noastre de e-mail marketing vor fi mult mai atractive din toate punctele de vedere.

Tipuri de Abonamente

Abonament Lunar - pachet lunar trimiteri (Indiferent daca vei consuma sau nu numarul de trimiteri alocate, costul este acelasi si numarul de trimiteri ramase NU se reporteaza in luna urmatoare).

Abonament Anual - pachet anual trimiteri (Poti achizitiona un numar de trimiteri anuale si vei putea sa le folosesti oricand doresti in decursul a 12 luni fara posibilitatea de reportare in anul urmator - Atentie!!! Costul unui pachet de trimiteri anuale este cu 100% mai mare decat preturile afisate mai jos).

Ne-am propus sa-ti trimitem e-mail-urile in Inbox!

Trimiteri/luna Suport tehnic Raport detaliat Urmarire Google Analytics Cost Lunar
<5.000 inclus Da Da 10€
<10.000 inclus Da Da 29€
<50.000 inclus Da Da 49€
<100.000 inclus Da Da 69€
<200.000 inclus Da Da 99€
>200.000 inclus Da Da contacteaza-ne

Exemplu trimiteri : aveti 10.000 adrese de email si trimiteti de 4 ori pe luna rezulta 40.000 trimiteri

*Preturile sunt exprimate in Euro se calculeaza la cursul BNR din ziua facturarii si nu contin TVA.

Conditii generale trimitere newsletter

- baza de date cu emailuri trebuie sa va apartina (email-urile trebuie sa fie ale colaboratorilor, celor inscrisi pe site, cei care plaseaza comenzi in magazinul online....s.a.m.d.)
- bounce rate nu trebuie sa depaseasca 5%
- complain rate sa nu fie mai mare de 0,1%

Daca indicatorii de mai sus vor fi depasiti contul se suspenda si pierdeti suma platita pe abonament cat si dreptul de a mai trimite.

Daca aveti baze de date de email cumparate (achizitionate din alte surse) va rugam sa nu ne contactati, nu vom permite trimiterea sub nicio forma.

Daca adresele de email sunt ale clientilor/colaboratorilor dvs. si aveti acordul lor de trimitere nu trebuie sa va faceti nicio problema, 100% va veti incadra in parametrii de mai sus.

Inregistreaza-te in platforma de E-mail Marketing