{literal} {/literal}

De ce noi?

De ce noi? netSEO

Odata ce te hotarasti sa dezvolti o afacere online, un magazin online sau pur si simplu iti doresti sa imbunatatesti ceea ce ai dezvoltat in trecut, trebuie sa alegi un partener cu care sa incepi acest proiect.

Iti vom da cateva motive ce iti vor usura alegerea partenerului dorit, si anume:

1.Platforma pe care dezvoltam magazinul online ( cscart.ro)

Este o platforma facuta de cei de la cs-cart.com, noi fiind distribuitori autorizati in Romania a acestei platforme de mai bine de 10 Ani, aceasta fiind singura platforma pe care lucram si dezvoltam module pentru toate tipurile de afaceri, magazine online.

Platforma este folosita pretutindeni in lume, fiind de asemenea foarte populara si in Romania avand un raport Calitate/Pret Excelent.

Authorized Resellers cs-cart

2.O platforma Ecommerce completa, ce te ajuta sa pornesti magazinul online foarte repede, fara a mai fi nevoie sa dezvolti module in plus pentru ea.

Exista documentatie completa ce explica pas cu pas cum poti gestiona aceasta platforma fara niciun fel de cunostinte de programare, totul cu ajutorul Panoului de Administrare.

De asemenea beneficiezi si de suport tehnic, GRATUIT, din partea noastra, in gestionarea si setarea platformei (suport tehnic oferit limitat in functie de achizitie si de intelegerea initiala).

3.Platforma este distribuita in mai multe limbi, Engleza (default) dar si posibilitatea de a alege/adauga si Limba Romana sau/si alta limba, avand posibilitatea de a traduce din panoul de administrare toti termenii ce apar in partea de Front End (partea vizibila de clienti) in cazul in care traducerea existenta nu este pe gustul tau.

4. Si cel mai important lucru, daca incepi aceasta colaborare cu Agentia noastra, vei beneficia pe parcursul realizarii platformei, crearii structurii de categorii si adaugare de informatie in site (produse, texte, pagini...etc.) de tot suportul nostru GRATUIT si de toate informatiile acumulate de noi in dezvoltarea magazinelor online pe o perioada de mai bine de 10 ani.

Vei avea cu adevarat o Agentie Web care te va invata totul despre comertul online.

Informatii legate de SEO, Promovare prin Google Adwords, Facebook Ads si nu in ultimul rand structura magazinului online.

Impreuna vom crea o structura SEO pentru magazinul online, structura care va ajuta la indexarea , in Google, corecta si completa a tuturor paginilor din site (Categorii, Subcategorii, Produse, Pagini CMS).

O structura a magazinului online care va ajuta foarte mult in parcurgerea informatiei/comenzilor de catre clienti, promovarii prin campanii PPC (Google Adwords, Facebook Ads...etc.)

Daca aceasta scurta prezentare nu te-a convins pe deplin sa ne alegi, suntem oricand la dispozitie cu orice informatie dorita, trebuie doar sa ne contactezi prin e-mail sau/si telefonic.