De ce noi?

De ce noi? netSEO

Odata ce te hotarasti sa dezvolti o afacere online, un magazin online sau pur si simplu iti doresti sa imbunatatesti ceea ce ai dezvoltat in trecut, trebuie sa alegi un partener cu care sa incepi acest proiect.

Iti vom da cateva motive ce iti vor usura alegerea partenerului dorit, si anume:

1. Platforma pe care dezvoltam magazinul online ( cscart.ro)

Este o platforma dezvoltat de partenerii nostri cs-cart.com, noi fiind distribuitori autorizati in Romania a acestei platforme de mai bine de 15 Ani, aceasta fiind singura platforma pe care lucram si dezvoltam module pentru toate tipurile de afaceri, magazine online, platforme Multi Vendor (Marketplace), platforme B2B .

Platforma este folosita pretutindeni in lume, fiind de asemenea foarte populara si in Romania avand un raport Calitate/Pret Excelent.

Authorized Resellers cs-cart

2. O platforma Ecommerce completa, ce te ajuta sa pornesti magazinul online foarte repede, fara a mai fi nevoie sa dezvolti module in plus pentru ea si cel mai importanta fara cunostinte de promogramare. Niciodata nu a fost mai usor sa adaugi o categorie noua, un produs, un banner sau orice alta informatie iti doresti.

Exista documentatie completa ce explica pas cu pas cum poti gestiona aceasta platforma, totul se realizeaza din Panoului de Administrare al platformei.

De asemenea beneficiezi si de suport tehnic, GRATUIT, din partea noastra, in gestionarea si setarea platformei (suport tehnic oferit limitat in functie de achizitie si de intelegerea initiala).

3. Platforma se poate folosi in mai multe limbi, Romana (default) dar si posibilitatea de a seta a doua limba Engleza (sau oricare alta) sau mai multe limbi. Platforma permite traducerea, din panoul de administrare, toti termenii ce apar in partea de Front End (partea vizibila de clienti) in cazul in care traducerea existenta nu este pe gustul tau.

4. Si cel mai important lucru, daca incepi aceasta colaborare cu noi vei beneficia pe parcursul realizarii platformei de tot suportul nostru GRATUIT si de toate informatiile acumulate de noi in dezvoltarea magazinelor online cat si promovarea lor, de mai bine de 15 ani.

Vei avea cu adevarat o Agentie Web care te va invata totul despre comertul online.

Informatii legate de SEO, Promovare prin Google Ads, Facebook Ads si nu in ultimul rand structura magazinului online.

Impreuna vom crea o structura SEO pentru magazinul online, structura care va ajuta la indexarea , in Google, corecta si completa a tuturor paginilor din site (Categorii, Subcategorii, Produse, Pagini CMS).

O structura a magazinului online care va ajuta foarte mult in parcurgerea informatiei/comenzilor de catre clienti, promovarii prin campanii PPC (Google Adwords, Facebook Ads...etc.)

Daca aceasta scurta prezentare nu te-a convins pe deplin sa ne alegi, suntem oricand la dispozitie cu orice informatie dorita, trebuie doar sa ne contactezi prin e-mail sau/si telefonic.