Creare Magazin Online Dedicat

Crearea, realizarea unui magazin online nu inseamna doar o platforma ecommerce ci mult mai mult. De la realizarea structurii de categorii si subcategorii, adaugarea produselor, setarea tuturor modulelor si informatiilor necesare pentru ca site-ul sa se indexeze asa cum trebuie in motoarele de cautare, pregatirea lui pentru o promovare adecvata PPC (pay per click) in diferite platforme, Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, TikTok Ads s.a.m.d. 

Optimizarea informatiilor din site, a continutului este iar o etapa foarte importanta in realizarea si adaugarea de continut in site.

De aceea noi va oferim Pachete complete care cuprind platforma ecommerce, setarea si instalarea ei, suport tehnic in administrarea ei, suport in creare de structura site cat si suport in promovarea ei, va oferim informatii utile cu privire la strategia de pornire, la comertul online si multe altele.

Aceste lucruri sunt esentiale atunci cand porniti o afacere online, este bine sa aveti pe cineva alaturi cu experienta de mai bine de 20 ani pentru ca afacerea ta sa creasca mult mai rapid in mediul online si sa atingi cat mai repede obiectivele propuse.

Toate pachetele pentru magazine online sunt dezvoltate pe platforma CS-Cart ultima versiune, o platforma moderna pentru un magazin online complet cu o administrare usoara fara a fi nevoie de cunostinte de programare.

Detalii despre aceasta platforma ecommerce, ai aici.

Detalii despre pachetele noastre pentru creare magazin online complet, ai aici.

Aceste pachete sunt informative, exista posibilitatea configurarii magazinului online dupa cum se doreste si cu ce module se doreste fara a fi nevoie in a opta pentru vreunul din aceste pachete.